レシピ
豆乳ババロア
レシピ食材 2人分
5g | |
大さじ2 | |
2カップ | |
大さじ3 | |
3個 | |
オーガニック コーディアル ジンジャー | 大さじ2 |
レシピ手順
- ゼラチンは分量の水でふやかしておく。
- 鍋に豆乳・砂糖を入れてよく混ぜる。
- 2を混ぜながら弱火にかけ、溶いた卵を少しずつ加え、混ざったら火を止める。
- 1を加えて溶かし、裏ごしして器に注ぐ。
- 冷蔵庫で冷やし固め、コーディアルをかける。
ワンポイント
・ジンジャー以外のコーディアルでもお楽しみいただけます。
5g | |
大さじ2 | |
2カップ | |
大さじ3 | |
3個 | |
オーガニック コーディアル ジンジャー | 大さじ2 |
Cookie | 期間 | 説明 |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |