レシピ
りんごのコンポート
レシピ食材 作りやすい分量
3個 | |
コーディアル ハニーレモン&ジンジャー | 2・1/2カップ |
2・1/2カップ |
レシピ手順
- リンゴは4等分に切り、皮をむいて芯を取る。
- 鍋にコーディアル・水・1を入れて火にかける。
- 煮崩れないよう注意しながら弱火で20〜30分程煮込む。
- 竹串が通る位柔らかくなったら火を止め、冷やす。
ワンポイント
・ヨーグルトやアイスにトッピングするのもおすすめです。
3個 | |
コーディアル ハニーレモン&ジンジャー | 2・1/2カップ |
2・1/2カップ |
Cookie | 期間 | 説明 |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |